onsdag 19 november 2014

Invandrare efterlyst efter skurit upp magen på småbarnsmamma 21


Polisen vädjar om hjälp, personen misstänks ha koppling till mordförsök på en småbarnsmamma som mirakulöst nog klarade sig efter den brutala knivskärningen på Vita Liljans väg i invandrarghettot Bredäng.

Read more: http://www.exponerat.net/invandrare-efterlyst-efter-skurit-upp-magen-pa-smabarnsmamma/#ixzz3JWO1nRmJ

12-åringar i invandrartäta Katrineholm misshandlar och begår grova stölder mot äldre kvinnor

Read more: http://www.exponerat.net/12-aringar-i-invandrartata-katrineholm-misshandlar-och-begar-grova-stolder-mot-aldre-kvinnor/#ixzz3JWOfKfU1
Dömd massmördare från islamska Bangladesh lever fritt hos släktingar i Sverige – kan inte utlämnas

Read more: http://www.exponerat.net/domd-massmordare-fran-islamska-bangladesh-lever-fritt-hos-slaktingar-i-sverige-kan-inte-utlamnas/#ixzz3JWPDOlRQMuslimska friskolor i Sverige = koranskolor

Till Skolinspektionen m fl.
Muslimska friskolor i Sverige = koranskolor.
INSÄNDARE Den svenska skolan skall vila på sekulär värdegrund. Detta skall även gälla muslimska friskolor.
Men flertalet av de senare följer inte den svenska skolplanen utan undervisningen grundas i stort sett på islam och koranen. I skollokalerna finns särskilda bönerum. Eleverna kan inte välja om de vill stå utanför religionspåverkan.
Åtskillnaden mellan mellan flickor och pojkar är tydlig. I flertalet skolor får inte flickor och pojkar gymnastisera, simma etc tillsammans. Ofta sker simundervisningen i förhyrda bassänger för att inga andra skall kunna se flickorna! Flickorna fostras att se upp till män och pojkar.
Deras självförtroende tas ifrån dem och deras förmåga att hävda sig som självständiga individer omöjliggörs därmed. Inom islam är sexfixeringen extrem vilket gör att flickorna  inte får ha ett liv som de svenska och mer betraktas som könsvarelser än som individer.
Skolinspektionen har till uppgift att verka för bildning men i stället är det obildning som råder i de muslimska friskolorna och detta åser skolinspektionen utan att ingripa. Våra egna ungdomar får lära sig sådant som hör framtiden till. I ”koranskolorna” är det medeltiden som lärs ut. Flickorna skall rimligen en gång komma ut i arbetslivet och då är de dåligt rustade om deras skoltid präglats av medeltida värderingar.
Skolinspektionens nonchalans vad gäller de muslimska friskolorna är inte bara respektlös och hänsynslös mot flickorna den är också ett brott mot vad skollagen säger men även mot Sveriges grundlag.
De muslimska friskolornas utbildning går inte ut på integrering utan isolering. Och detta åser skolinspektionen utan att göra det man är skyldig till enligt verkets regelsystem.
Men överhuvudtaget gör myndigheterna inte vad de skall göra i en mängd fall som gäller invandring. När det uppdagades att flera hundra ”invandrarflickor” i Kalmar och Norrköping könsstympats anmäldes detta inte av någon myndighet, trots att det är ett grovt brott enligt svensk lag om de utförts här. Flertalet hade kanske skett i hemlandet.
Men sannolikheten att flera skett i Sverige men också att föräldrar tagit med flickorna till hemlandet efter hitkomsten och utfört stympningarna där är inte osannolikt.
Jag har själv gjort anmälan. Fick göra det två gånger till Riksåklagaren innan åklagarkamrarna i Kalmar och Norrköping accepterade att inleda utredningar. F. n. är det helt tyst om händelserna.
Jag vädjar därför till de som läser detta att kontrollera om utredningarna påbörjats. Att någon politiker skulle intressera sig för ovanstående finner jag helt uteslutet.
/Olle Ljungbeck


Read more: http://www.exponerat.net/muslimska-friskolor-i-sverige-koranskolor/#ixzz3JWPuHpMn
Varning


Se inte denna hemska videolänk

Men se i stället på detta som gäller Sverige


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar