onsdag 19 oktober 2016

Brott som pressen undviker att skriva om

Stefan Löfven
Hedrar och respekterar Muslimerna

Brott som har tystats ned
Januari 2015

I Kumo band Afganen Ramin-Azimin fast Jonna Männistö i ett uthus, hällde bensin över hennes kropp och tände på.

Det tystas ned i svensk press

Enligt domen brändes hon levande.

Man måste respektera muslimerna enligt Stefan Löfven.


I januari 2015 blev en 17-årig flicka våldtagen och mördad av en afghan i Finland. I torsdags dömdes han av Satakunta tingsrätt. Efter att han våldtagit henne blev hon ihjälbränd levande.

I slutet av januari 2015 blev den 17-åriga Jonna Männistö våldtagen och mördad av sin f.d pojkvän Ramin Azimin från Afghanistan.
Ramin och Jonna var tidigare tillsammans. Han ville gifta sig med henne och skaffa barn. Efter att hon gjort slut med Ramin började hon träffa en annan man.

Ramin reste från Helsingfors till Björneborg och gav sin ex-flickvän skjuts via Ulvsby till Kumo.

Våldtäkten skedde enligt rätten vid Kulla i Ulvsby. I Kumo band han fast henne i ett uthus, hällde bensin över hennes kropp och tände på.

Enligt domen brändes hon levande.

Straffet blev livstids fängelse.
Jag kollade lite i koranen
Vad står det där?
Om vi inte vill tro på deras Gud?
I koranens Sura 47 vers 4 står det så här När i möten dem som äro otrogna så halshuggen dem tills I anställt ett blodbad bland dem! Slån då i bojor!"

Detta är vad Muhammed säger. Och i 11 versen skall vi utrotas. Och i 17 versen skall muslimerna slita sönder våra inälvor. 29 versen samma Sura, slå dem i ansiktet och ryggen. I 40 Suran 73 versen skall vi stekas i elden.
På varje sida i koranen står det att vi andra skall straffas. På flera ställen i koranen står det att vi skall stekas så i 38 Suran 59 versen står det åter igen. Men i vers 61, så skall vi ha dubbelt straff.

Men vad gör muslimerna mer då? Ja i 38 Suran 32 versen, "så började muslimen att avhugga benen och halsarna". Ja att vi skall "stekas" står det på många ställen i koranen, eller utrota oss. Sura 36 vers 63 är det dags för stekning igen. Och hela våran släkt skall utrotas. Ja vi skall smaka på helvetes eldens pina.

Ja muslimerna skall tillintetgöra innevånarna i deras städer står det i sura 29. För muslimerna har tillintetgjort många städer förut. Men dom kan också dränka oss andra i 26 suran 66 versen. Eller som det står i vers 49 avhugga händer och fötter korsvis och korsfästa oss allesamman. På varje sida i koranen står det att "vi skall ha ett plågsamt straff". Och dom skall tillintetgöra våra städer står det i Sura 18 vers 58.

Ja om detta inte vore nog så skall muslimerna hälla smält koppar på våra ansikten. Vad det nu skall vara bra för. Ja att muslimerna skall stena våra damer är ju inget nytt. Det mest märkliga är att det står inget bra alls i helvetesboken. Den handlar bara om straff och djävulskap. Muslimerna skall utrota oss till sista man står det i 8 Suran vers 7. Och i vers 12, så blir vi halshuggna åter igen. I sura 7 vers 121, är det dags för avhuggning av händer och fötter korsvis, sedan till finalen blir det korsfästning.

Islamisterna tänker komma om natten när vi sover och hugga av våra huvuden. Jag har bara skrapat lite på ytan, för det står detsamma på nästan varje sida i helvetes-koranen. 7 suran 3 versen tillintetgör man våra städer. Det betyder att Muslimernas gud-djävel är nästan värre än Hitler eller?

Varför "flyr" muslimerna till Sverige? Jag läser i koranens Sura 4, vers 101,"Den som utvandrar för guds sak, skall finna mången tillflyktsort och överflöd på jorden,,,,. Är det Sverige som åsyftas? Men i Sura 4 vers 34 och 59 skall vi stekas. Ja i tredje Suran 10 versen är det inte bättre, där skall Svenskarna församlas i helvetet. Varför? Slavar? Ja i Sura 2 vers 220, är det bra med slavar. Och i vers 187 skall vi dödas igen. Läs sedan om Muhammed-djäveln i början av helvetesboken, vilken djävel han var egentligen. Någon värre djävel får man leta efter. Muhammed var djävlarnas högsta djävel.

Men det värsta är att flera i vår Svenska regering tror på islam. Att Kaplan var islam och trodde på allt detta är självklart. Allt detta jag skriver är sant. Jag har citerat direkt ur helvetes-boken koranen exakt som det står.
Så djävligt är det gott folk. Om ni fortfarande inte tror på vad jag skriver så följ upp de notat till Suror och verser i koranen och övertyga er själva, att det är fan så sant allt.
Allt detta är kopierat från Koranen och skrivet av mig Thore Hult.  

Men vi måste respektera muslimerna tycker
Statsministerdjäveln.

(Jag trodde detta inte var sant först, men jag har kollat på Finska nyheter).
https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=fi&u=http://yle.fi/uutiset/3-8058814&prev=search

https://petterssonsblogg.se/2015/11/28/17-arig-flicka-valdtagen-och-uppeldat-levande-av-afghan/

http://www.exponerat.net/afghan-domd-for-valdtakt-och-mord-pa-en-17-arig-flicka-i-finland/En del människor skriver om detta gömda fall

Baljo skriver
ser ingenting av detta i svenska medier dom är rädda att svensson
ska få reda på vilka svin som kommer hit!!
men det tar svensson reda på själva genom att läsa ap och ft + exponerat!!
men media bara skyggar undan och vinklar det hela för att luras!!
nää nu får det banne mig vara slut på falsk media!!
apropå denne afgan borde dom slipa av skinnet på och låta
pissmyror pissa på han!!

Bruno Karluno skriver
Med tanke på den hänsynslöshet denne blatte visat sitt offer borde han behandlas på samma sätt. Med total hänsynslöshet.


Pateus skriver
Källa : Peterssonsblogg.se - inte bara bloggen, var i alla stora finska medier ett par veckor sedan. Innan och efter detta fall har det kommit dagligen nyheter om våldtäkter, gruppvåldtäkter, försökt till våldtäkt och sexuellt ofredande i olika grad där gärningsmannen är en flykting. Till skillnad med Stockhhholms medier berättas gärningsmäns bakgrund och etnicitet öppet i medier i Finland.

thashiznitov skriver
Varför avrätta när man kan göra livet ett helvete för honom ; ) Man kan ju börja med att hugga av hans fingrar först.

Unobtanium skriver
Han lär nog få en kul tid i finskt fängelse.
Med tanke på hur finlands invandring ser ut. *fniss*.
Dessutom är finska fängelser inte som våra milda svenska kåkar.
haha. Och våldtäktsmän hos kåkfarare brukar inte ligga högt i kurs.

Vargen_ SD skriver,
Vi ska inte bli förvånade om killen springer in i ett antal hemtillverkade spetsiga tillhyggen i det finska tukthuset.. Han mördade en finsk flicka.. Finnar är inte kända för att ta skit... Räkna med att han blir kallt avrättad.. Han kommer att få uppleva lite Finsk Sisu..

Staffan Nordlund Skriver.
Vad sjutton ska han överklaga på???? han trodde inte hon skulle börja brinna?
han råkade tappa bensin på henne?
han råkade binda fast henne?
det var inte meningen att våldta henne?
lås in han på livstid gånger tiden han våldtog henne tills hon dog.


Peter Karlsson skriver
Jag skulle vara mera sorgsen att döda en mask en att avrätta muslimjäveln

Amanda skriver
Just nu pratar man bara om rasism på SVT, låter patetiskt samtidigt som man läser sådant här. Nu gäller det det löjliga N-ordet, ha ha ha.

Pateus till Amanda • för ett år sedan.
SVT har öppnat dörren till flertal rasister igen ser jag, den första ute är Sorain Ismael.
Eller år det kurdiskt humor att en rasist går runt i landet och jagar vita? fattar inte grejen.
Trodde att rasister som Ismail, Ernman, Lena Sundström,Behrang Miri var borta från Stockholm baserade medier, men nej, vi är tillbaka igen där vi befann oss för sex år sedan typ.
Man hetsar igen upp hat hot & hån mot människor med nordiskt ursprung
i ett läge, där landet är ännu mer fyllt med blattar än det var för just sex år sedan.
Vithat våg nr 3 på gång, Stockholms medier kör för fullt.

Johan Retsler till Amanda • för ett år sedan
Hur f-n kan folk stå ut med TV? Det kan ju knappast pratas om någonting annat någon kväll överhuvudtaget? Så här torde det vara år efter år efter år. Jag märker på familjemedlemmar att det funkar. Skrämmande.

Mera länkar
https://svenska.yle.fi/artikel/2015/02/02/dod-flicka-hittades-i-nedbrand-lada-polisen-misstanker-brott

Pica pica skriver
Har noterat att även finska medier försöker mörka vilka de är som våldtar deras flickor och kvinnor. Men då Finland nu berikats med ett större antal av dessa stackars muslimer på flykt kommer våldtäkterna att öka också där.
Detta går inte att dölja hur länge som helst och jag tror att snart får vi se finnarnas reaktion på detta.

En finne igen skriver
Når jag läste om fallet i finska tidningar, skrevs det ingenstans om att gärningsman var utlänning och afgaan. Men som boende i Sverige och trogen Petterssons-läsare, visste jag direkt att killen inte kunde vara finsk utan någon muslim av länderna där män brukar hälla brännvätska på kvinnor och tända på. När det dem behagar. Men lite spill får man väl tåla verkar finska PK också tycka, inte att tala om det svenska.

Per
Om en som eldar upp en människa skall anses vara tillräknelig,
måste den friskförklaringen vara utfärdad av en shariadomstol.
Det säger allt om muslimska värderingar.


Stefan Löfven, vi måste respektera muslimerna, även om de begår lite småbrott.

Bobby Fisher, skriver
Nordiska män har i tusen år tagits av daga (dödats) om de begått sexualbrott eller grova kvinnofridsbrott. I genomsnitt någonstans mellan 2 och 3 av 100.
Vad det har betytt vad gäller förädlingen av den nordiske mannens genpool till den han är idag kan inte nog överskattas av kvinnor som ska kunna känna sig trygga i sin kvinnliga frihet.
Och nu importeras inavlade kreatur från Västasien, Mellanöstern och Afrika som i generationer fötts av våldtäktsmän, kvinnoskändare och galna djurknullare.
Sen är ju frågan hur nordiska och europeiska kvinnor ens kan komma på tanken att socialisera med dessa as och bottenlösa avskum.

Jens Myller, skriver
Fy fan för att bli uppeldad.


Eva Skriver
Fruktansvärt! I ett sådant här vidrigt fall önskar jag ett åtminstone symboliskt dödsstraff. Det är sådana här män som vänstern tycker är en blivande tillgång för Sverige. Tycker man det är man inte vid sunda vätskor.

Joy skriver
Överklaga!? Ta ditt straff din vidriga människa! Ut från Norden, du får leva med ditt hedersförtryck i ditt skitland!
En så söt flicka, min gud, jag orkar inte läsa om allt våld nordiska kvinnor drabbas av. Importerar kvinnohat och det kallas framtiden. En feministisk regeringen och F! i Sverige, som påstår sig värna kvinnor, älskar dessa muslimers kultur och religion! Det är så sjukt att jag saknar ord!

Argus skriver
I en värld där vansinnet inte härjar skulle flickor varnas att ge sig i lag med personer från dysfunktionella kulturer. I en tid då rabiata känslokalla feminister vill göra alla till en rödgrön sörja av hen har jag förståelse för att flickor faller för dessa uppvaktare då de egna gossarna knappt törs titta på en flicka då denna kan tillhöra kategorin tidsinställd bomb. Sociala medier och vänsterpressen är till brädden fylld av dessa ”bombnedslag” som vid minsta anledning far ut i hatiska tirader mot vita män.


Trodé skriver
Sådan nyhet skriver svensk press ogärna om. 
Den skulle kunna gynna SD och öka främlingsfientligheten.

Att stå bunden vid en lada och bli våldtagen med hårda tag, av en onormalt tokig muslim, samt därefter bli översköljt med bensin av samme förövare, för att sedan se hur den djäveln slänger en tändsticka fram mot den unga flickan som inte kan komma loss utan skriker hjärtskärande, samt ber idioten att sluta.
Det mest hemska ögonblicket i en människas liv.
Att dessutom se denna muslim njuta av skriket, av flammorna runt den försvarslösa unga flickan.

Att denna djävel fick ett mycket milt straff som fängelse är otroligt beklagansvärt.

Samma straff som muslimerna vill ge oss är absolut det minsta jag kan tänka mig enligt Sura 47 vers 4 i koranen
Halshuggning av muslimdjäveln.  
Mördaren, eldaren, våldtäktsmannen 
och muslimdjävulen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar