söndag 7 februari 2010

Det islamska inferno har här förklarats av Pat Condell

Pat Condell förklarar Islam på samma sätt som jag själv kanske skulle göra.Därefter kommer texten på Svenska
Här
Det sägs ofta att vänsterliberalerna är anmärkningsvärt tysta när det gäller radikal islam. Men jag tycker inte att detta är helt sant. Många av dem är i själva verket väldigt snabba att kalla den som förespråkar frihet framför teokrati, för rasist och islamofob. Faktiskt fick jag strax efter min förra video, där jag föreslog att vi skulle förbjuda den misogyna och fascistiska anordningen man kallar burka, ganska många arga e-mail från medlemmar av den multikultiblidkande lobbyn, alltså den slags människor som sätter burka på sina egna mödrar och döttrar bara för att undvika att kallas "intoleranta". De som befinner sig på så hög moralisk nivå att man knappast ens kan se dem däruppe bland självrättfärdighetens moln.

Jag talar alltså om medlemmarna av den upplysta liberala intelligentian, som konsekvent har visat sig vara allt annat än upplyst eller liberal eller intelligent, huvudsakligen eftersom den egentligen motiveras av ett djupt, irrationellt hat mot USA snarare än av någon slags verklig uppfattning om rättvisa och respekt, och vars politiskt korrekta dubbelmoral och fjäskande feghet inför aggressiv islamism, har gjort att många liberalt sinnade kommit att förakta ordet "liberal". Er sort har verkligen påmint mig, som om jag nu behövde påminnas, varför mina politiska åsikter har ändrats de senaste åren, Ni förstår, det var kanske naivt, men jag brukade ta friheten för given, men nu, tack vare ultratoleranta, oikofobiska, multikultilämlar som ni, gör jag inte det längre. Politiskt brukade jag vara liberal vänster eftersom jag brukade tro på saker som social rättvisa, tolerans, respekt, ni vet, livets goda saker. Jag tror fortfarande på de sakerna och det är därför jag inte längre kallar mig liberal vänster. Detta eftersom den liberala vänstern så tydligt ställer sig på islamofascismens sida och spelar under täcket med en ideologi som vill göra minoriteter till offer och döda människor pga deras livsstil, och därför har totalt tappat orienteringen, sin moraliska auktoritet och blivit ett hot mot vår frihet - medicinen har blivit sjukdomen!

Jag vill inte bli smittad, så var hamnar jag nu, politiskt? Till höger? Nej, det är den sista platsen jag vill vara på, så jag antar att jag hamnar någonstans i mitten, utan att veta vart jag skall vända mig eftersom min annars naturliga politiska hemvist har blivit besmittad av er sort, och jag kan knappast finna ord för hur arg jag blir över detta. Eller, det kan jag nog förresten, men det tar en stund. En del av er sjunker tom så djupt att ni försöker associera mig med en organisation vid namn BNP (Brittish National Party), när det i själva verket borde vara självklart för alla som sett mina videor att jag argumenterar mot religion och inte mot någon ras, och jag menar att BNP har en rasistisk agenda och därför är ett rasistiskt parti. Jag skulle hellre rösta på ingen alls, ja jag skulle tom hellre köra en dynggrep genom min fot, än rösta på BNP.

Men denna video handlar inte om BNP, den handlar inte om högerfascister, den handlar om vänsterfascister. Jag anser att ordet rasist förtjänar en offentlig ursäkt pga hur det har kidnappats och missbrukats av er multikultihallickar. Samtidigt kan ni passa på att ge en ursäkt till alla de verkliga offren för rasism, alltså de som verkligen har lidit pga sin hudfärg eller pga var de kommer från, de som nu upplever hur ordet rasism helt förlorar sitt värde varje gång någon av er lögnare använder det för att skydda en religion som tom är en fascistoid religion! Ras är irrelevant! Vi är alla en ras, det är uppenbart för alla med åtminstone en halv hjärna. Vi är alla del av samma organism, men vi tillhör inte alla samma religion eller hur, och inte heller samma kultur.

Och sanningen är, och detta är sanningen vare sig ni pajasar vill höra det eller ej, att många människor i väst känner att vi håller på att bli invaderade, ja just det invaderade, av en religion och en kultur vars värderingar vi totalt förkastar. Vi anser inte detta pga att vi rasister, utan eftersom värderingarna i sig är förnedrande och förolämpande. Hela poängen med att kvinnan skall skyla sig i islamska samhällen, är att männen inte förväntas kunna ansvara för sina sexuella begär, och därför ber varje kvinna som inte är täckt från topp till tå, om att bli våldtagen. Alltså legitimerar burkan våldtäkt, den ursäktar våldtäkt, den rättfärdigar våldtäkt – hör ni på feminister? Detta gör burkan enligt mitt sätt att se det, till ett offentligt ställningstagande lika förolämpande som Ku Klux Klan-uniformen eller en nazisvastiska, och jag anser att den bör behandlas med exakt samma motvilja och förakt.

Och då det gäller ”det fria valet”-argumentet som ni använder så försåtligt, tja att gå omkring naken är ett fritt val, att bära en rånarluva då man går in på en bank är ett fritt val, men inget av dessa två val skulle du komma undan med särskilt länge. Det så kallade ”valet” att bära burka utövas mera här i väst än det gör i muslimska länder, helt enkelt eftersom det här avsiktligt används som ett vapen för kulturell jihad i ett oskylt försök, om ni ursäktar formuleringen, att undergräva det mest fundamentala i våra värderingar, nämligen att varje människa är född med lika rättigheter. I islam, vilket ni kanske har märkt, har inte varje människa lika värde, inte på långa vägar! Och detta ger oss här i det liberala väst huvudbry. Lösning på detta problem är inte att vi skall visa hur resonabla och toleranta vi är genom att kompromettera våra principer och vända dem ut och in för att inte väcka anstöt. Nej lösningen är att muslimska män börjar behandla kvinnor som jämlikar och inte som ägodelar. Det är den enda lösningen! Det går inte att förhandla om och att säga så gör ingen till rasist. Sorry!

Då det gäller begreppet islamofobi, tja bara för att någon förolämpar dig med sin åsikt, har du inte rätt att diagnostisera dem som mentalt sjuka. Det finns inte något som kan kallas islamofobi, det existerar helt enkelt inte! Och de flesta människor börjar nu inse vilken cynisk, manipulativ lögn det begreppet egentligen är. Misstänksamhet mot eller ogillande av islam är inte en fobi, det är en ärlig, sund reaktion på de fakta som läggs fram. Men även om islamofobi inte existerar, så skall jag säga vad som verkligen existerar, nämligen islamoförgiftning hos människor som är dödströtta på islam och dess multikultiapologeter. Och låt oss inte glömma islamofobiförgiftning, detta är förgiftning man drabbas av genom att ständigt höra ordet islamofobi. Jag måste faktiskt sluta att säga islamofobi nu, för jag börjar redan känna mig illamående.

Dessa ord används skamlöst för att skapa en artificiell känsla av skuld i det västerländska samhället, för att på så vis omdefiniera våra värderingar till att bli fördomar, och för att tysta legitima åsiktsyttringar och den fria debatt som har gjort oss till det vi är och som har gett oss vår styrka. Det är därför detta skadar vårt samhälle på ett fundamentalt sätt och det måste stoppas! Över hela västvärlden har vi blivit skrämda till att vakta vår tunga så vi inte förolämpar någons dyrbara tro. Det är som om den fria världen har glömt att andas in! Vad hände med vår bördsrätt?! Vi behöver ta ett djupt andetag! Vi behöver låta frihetens syre flöda genom våra vener och hjärnor igen och återfå perspektiv på sakerna. Vi har inget att be om ursäkt för, och inget att känna skuld för! Och vårt sätt att leva, trots dess brister som vi alla är väldigt medvetna om, tack, är fortfarande långt, långt överlägset allt som islam kan erbjuda eller någonsin kommer att kunna erbjuda, särskilt om du är kvinna, eller jude, eller homosexuell, eller bara en vanlig gammal blasfemiker som jag.

Det är sanningen, och de flesta människorna i väst inser att det är sanningen och det är absolut inget fel att säga detta så högt och så ofta de vill. Och ni vänsterliberalmultikultiblidkande apor kommer inte att gilla det, och ni kommer verkligen inte att stå upp för de värden som ger er friheten att vara de nyttiga idioter ni är, men om ni åtminstone kunde uppbåda så mycket kurage att ni inte förtalar oss som står upp, och inte kallar oss rasister, skulle vi vara mycket tacksamma!

Frid.

Jag är också Ateist
Uppsnappat av Thore

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar