måndag 20 maj 2013

Censur när muslimerna får bestämma: Tintin totalförbjöds!

Islam växer så det knakar i Sverige

Och islam är oförenligt med yttrandefrihet. Dom vill inget hellre än att censurera oss. Dock är dom än så länge i kraftigt underläge, men vissa vågar ändå censurerar svenskarna redan idag, t ex Behrang Miri, Kulturhusets konstnärlige ledare för barn- och ungdomsverksamheten.

Han har nu tagit bort alla Tintin album ut Tiotretton´s biblitotek! Han stämplar all Tintin litteratur som rasistisk. Samtidigt som muslimerna försöker skrämma oss till att censurera islamkritik.


Avhuggna händer


Islamsk verk

En fundamentalistisk islamisk ledare i Turkiet hotar att döda sin dotter. (engelska)

”Imamerna säger inte hela sanningen”

Koranen är tydlig på att en muslimsk kvinna som gifter sig med en kristen man ska dödas. Det säger Gjohn-Marko Berisha, tidigare muslim som blivit kristen, apropå dödshotet mot ett ungt par i Sverige.
En mördare som erkänt sina blodiga gärningar har blivit upphöjd av de religiösa hårdföra i Iran som en nationell hjälte för att ha mördat 16 prostituerade i en av landets heligaste städer. Seriemördaren erkände:




Jag dödade kvinnorna för Guds skull, och för beskyddandet av min religion därför att de var prostituerade och fördärvade andra människor.


(2001-08-01).

Pastor Stanley Sjöberg:


Islam har förklarat krig mot västvärlden (2001-09-25).



Islamistorganisationen Jamaat-ud Daawa i Pakistan kidnappar och säljer kristna barn som slavar eller till barnsexhandel. Akash 10 år berättar att han rövades bort av en man med "turban och skägg". 

Världen idag 060524.



3 year old muslim girl yearns to kill infidels. 


Video You Tube 3:00.


Hedersmord: 18-årig brud i Pakistan mördad av släkten. Världen idag 090629.

85 shariadomstolar i Storbritannien. 

Världen idag 090701.


Dubbelt lagsystem oroar britter. Undersökning visar att minst 85 shariadomstolar opererar underjordiskt i Storbritannien. 


Dagen 090703.


”Hundratals familjeärenden avgörs i svenska moskéer”. 


Dagen 090703.


Ville gifta bort dotter – greps i färjehamnen i Rødby. 


Aftonbladet 090704.


Fotnot: 92 procent av befolkningen är albaner och 90 procent av albanerna är muslimer. De flesta romer, bosniaker, turkar och gorani i Kosovo är också muslimer.




Migrationsverket stänger av asyljurist som spred rasistisk propaganda. 


Dagens Nyheter 090715.


Nigerias militär jagar islamistisk sekt. Orsaken är att en islamistisk sekt har dödat ett stort antal människor under en flera dagar lång våldsvåg. 


Kyrkans Tidning 090729.



Islamisten Mohamed Omar planerar bilda ett nytt antisionistiskt parti i Sverige. Till detta parti hälsar han även nazister välkomna. 

Dagen 091102.



Fritidsgård i Rinkeby centrum för värvning till strider i Somalia. 


Dagens Nyheter 091111.



Terrordåd i Allahs namn är ett problem. I stort sett alla nutida terrordåd begås av muslimer som själva säger att Koranen påbjuder dem att utföra dessa vedervärdiga illdåd. Men varför vågar inte större tv-kanaler och tidningar säga detta? 

Världen idag 091116.


Imam välsignar massakern på den amerikanska militärbasen Fort Hood. 


Dagens Nyheter 091117.


Med 57,5 procent av rösterna i söndagens folkomröstning sade invånarna i Schweiz nej till fler byggen av minareter i landet. 


Dagens Nyheter 091129.



Blandade reaktioner i Europa efter minaretsförbudet i Schweiz. 


Dagens Nyheter 091130.


Bestörtning över minaretförbud. 


Dagen 091130.


Litet kristet parti bakom förbudet av minareter. 


Dagen 091201.



Mats Tunehag: Religionsfrihet bortom minaret. En grundläggande princip är att man inte ska få utnyttja – missbruka – religionsfrihet för att minska religionsfriheten. Samma sak gäller demokratin. 


Världen idag 091202.



Islamkännare om omröstningen i Schweiz: ”Minaretförbud inte islamofobi”. 


Världen idag 091202.



Stenad till döds i Somalia för äktenskapsbrott. 


Dagen 091213



En 16-årig flicka har begravts levande av släktingar i sydöstra Turkiet i ett så kallat hedersmord för att hon ska ha haft manliga vänner. 


Dagens Nyheter 100104.


Aftonbladet 100104.
Expressen 100104.




Hannah Shah våldtogs av sin far – imamen. ”Det är ett under att jag lever” 


Svenska Journalen 100122.



Göran Hägglund: ”Vi kan locka många fler muslimska väljare”. KD:s partiledare Göran Hägglund om imamen Abd al Haqq Kielans utspel: "Jag tror han har rätt." Och Hägglund utesluter inte att Abd al Haqq Kielan skulle kunna ha en framtid i partiet! 


Dagen 100126.



Konvertiten och kristdemokraten Gjohn-Marko Berisha: "Imam Abd al Haqq Kielan har en dold agenda." Berisha varnar också för att partiets värdegrund ska urvattnas på samma sätt som såväl Moderaterna som Broderskaparna redan gjort. 


Dagen 100129.


Imam Abd al Haqq Kielan: ”Muslimer och KD har gemensam värdegrund”. 


Dagen 100204.


Imamen inte med på KD-lista. Men partiet kan räkna med Abd al Haqq Kielans stöd. 


Dagen 100205.

Terrordåd mot judisk vallfartsplats i Egypten stoppat. Egyptisk polis har gripit 25 islamister som misstänks ha planerat att attackera en judisk vallfartsplats. 


Dagen 100203.



Växande muslimsk vrede i Norge över tidningen Dagbladets publicering av en teckning föreställande profeten Muhammed som en gris. 


Dagen 100212.


Anklagelser om tortyr i Iran. 


Dagens Nyheter 100214.


En kvinna som inte fick bära ett korshalsband när hon arbetade förlorade i domstol mot flygbolaget British airways. 


Dagen 100215.



Inte fel förbjuda kors på arbetet. British Airways gjorde inget fel när man förbjöd en anställd att bära ett kors runt halsen. Det fastslår en appelationsdomstol. 


Världen idag 100217.



Islamist gripen för hot i Norge. Misstänkt för hot mot två journalister som arbetar för tidningen Dagbladet. I måndags förklarade han i en tidningsintervju att han stöder den islamistiska terrorgruppen al-Shabab i Somalia, som stenat homosexuella, eftersom dessa förtjänar att dö


Dagens Nyheter 100217.


Hatbrott mot religiösa ökar. Under år 2008 identifierades drygt 600 anmälningar med ett antireligiöst motiv, vilket är nästan en fördubbling jämfört med föregående år. 


Kyrkans Tidning 100301.


Muammar Khadaffis muslimska organisation World islamic call society har den 8 juli 2008 köpt Skandinaviens största moské, som finns i Rosengård, Malmö, för 37 miljoner kronor.
Medierna fick ingenting veta om köpet när det gjordes och Bejzat Becirov, som är moskéns vd, lägger på luren när Världen idag ställer frågor om köpet. Det var World islamic call society som i början på 1980-talet finansierade köpet av den tomt där moskén senare byggdes. 


I ett tal i Timbuktu strax efter publiceringen av Muhammedkarikatyrerna 2005, sade Khadaffi att det är ett missförstånd att Muhammed endast är en profet för araber och muslimer: "Alla människor måste bli muslimer. 


Muhammed är profeten för människorna i Skandinavien, i Europa, Amerika, Asien och Afrika" och förutspådde även att de 50 miljoner muslimer som bor i Europa inom några få decennier kommer att omvända världsdelen till en muslimsk kontinent. "Allah mobiliserar den muslimska nationen Turkiet och lägger den till EU. 


Det är ytterligare 50 miljoner muslimer. Det kommer att bi 100 miljoner muslimer i Europa. Källa: Världen idag 100215 och memri.org.


Libyan Leader Colonel Gaddafi, funder and founder of WICS, has stated on record, "This religion shall overcome all other religions before it. Their time has gone. It is his promise. Allah shall prevail this religion over the rest."


“There are tens of millions of Muslims in the European continent and the number is on the increase. The number of indigenous Europeans is falling drastically."

“The European continent will be converted to Islam."


“Europe will one day be a Muslim continent.” Källa: 


Wikipedia.

Omkring 5.000 kvinnor dödas varje år i så kallade hedersmord. 


Dagens Nyheter 100304.



38 journalister på Politiken tar i ett brev som publicerades i tidningen avstånd från Köpenhamnstidningens ursäkt i bråket om Muhammedkarikatyrer. 


Dagen 100306. 


Den danske Muhammedtecknaren Kurt Westergaard har fått tyska pressens mediepris för hans ”obändiga engagemang för press- och åsiktsfrihet och hans mod att försvara dessa demokratiska principer trots dödshot”. 

Dagens Nyheter 100907.


Amerikansk församling vill bränna Koranen. Muslimer och kristna ber dem låta bli - kan hota amerikanska soldaters liv i Afghanistan. 


Dagen 100908.

Upprörda demonstrationer mot Koranbål. I Pakistan och Afghanistan pågår flera demonstrationer mot pastor Terry Jones planerade bokbål. I nordöstra Afghanistan öppnade en tysk Natobas eld mot demonstranterna och elva personer rapporteras ha skadats. 

Dagens Nyheter 100910.


Terry Jones tar tillbaka hot om Koranbål, tillfälligtvis. Anledningen är, enligt Jones, ett löfte från en muslimsk imam om att ordna ett möte med anledning av det omdiskuterade bygget av ett muslimskt center nära Ground Zero i New York. Dagens Nyheter 100910.




Islamister hotar halshugga Vilks. En svensk inom terrororganisationen al-Shabaab hotar på en film, inspelad i Somalia, att halshugga Lars Vilks och manar ”bröder och systrar” i Sverige att döda ”den här hunden”. Senast i januari fick Lars Vilks mordhot på svenska i telefonsamtal från huvudstaden Mogadishu. Dagens Nyheter 101124.



Konstnären Lars Vilks visade bild på Jesus med elefantkropp och en bild av Muhammed som skär halsen av en jude. 


Kyrkans Tidning 101125.



Afghaner hotas med avrättning efter att ha konverterat till kristendomen. Dagen 101128.




Sufismen, islams mystiska gren. Dagen 101214.

Europas muslimer har världens ögon på sig. Sveriges har fått sin första självmordsbombare, som i sitt avskedsmeddelande säger att han åkte ner till Irak för att lära sig om jihad. Dagen 101214.


Nya hot mot Lars Vilks. Hoten kom från en man som enligt Vilks ringde upp honom från Somalia samt ett sms undertecknat "al Shabab". Dagens Nyheter 110129.

De terrormisstänkta svenskarna planerade att halshugga journalisterna på Jyllands-Posten. Målet var att skjuta och döda så många som möjligt på 20 minuter. Dagens Nyheter 110131.



al-Qaida hotar med terrordåd i Sverige. Efter självmordsbombaren i Stockholm hotar al-Qaida med nya terrordåd mot Sverige. I terrornätverkets tidskrift hyllas han som martyr. Hämnd för teckningar av profeten Muhammed har blivit gemensam nämnare för våldsbejakande islamistisk extremism i Sverige. Svenska Dagbladet 110217.




Är islam en fredens religion? Hur ser du på att konvertiter i vissa länder straffas med döden? Fuad Colic (Imam i den bosniska islamiska församlingen i Göteborg) svarar: "Jag tänker så här. 


Säg att en person är muslim, men tycker det vore bättre att vara kristen i Sverige. Han byter namn till Bergblad och börjar gå i kyrkan. Men sen trivs han inte med det utan byter till moskén, och sen till kyrkan igen. Det blir anarki, och det varnar Koranen för. För sådana människor säger Koranen att straffet kan vara döden." 


(Dagen 110309). Kommentar: Imamen svarar inte på den verkliga konvertitfrågan: Vad händer den muslim som inte byter namn till Bergblad men behåller sitt muslimska namn och som lämnar islam och låter döpa sig som kristen?



Pastor Gjohn-Marko Berisha kommer från Kosovo och hans morfar var imam. När han var barn fanns inget utrymme för att ställa frågor om Koranen, det gör man inte som muslim, inte ens på koranskolorna. Han tycker att det är falsk marknadsföring att kalla islam för en fredens religion. 


"Om man går tillbaka till ursprunget har jag väldigt svårt att se islam som fredens religion för den grundas med våld. Sen talar islam om fred, om ett fredens hus, men man måste veta vad som döljer sig bakom det begreppet. 


Ett land blev ett fredens hus när islam tagit över det. I början av sin verksamhet betonar Muhammed personlig omvändelse och mycket icke-våld. Problemet är att ju mer makt han får, desto mer våldsbenägen blir han. Han går från att säga att det inte ska finnas tvång i religionen till att använda våld mot dem som inte följer honom." (Dagen 110309).




Islamister hotar med attack i Norge. En norsk islamistgrupp hotar med en "11 september-attack" eller ännu större attack än den 22 juli förra året i Norge. Hotet utreds av säkerhetstjänsten PST. Gruppen Ansar ul-Sunnah kräver att Norge kallar hem sina soldater från muslimska länder och stoppar allt samarbete med "fiender till islam". 


Gruppen nämner statsminister Jens Stoltenberg, utrikesminister Jonas Gahr Störe och försvarsminister Espen Barth Eide som speciellt utsatta, då de "ger order om direkta angrepp på muslimer". Ansar ul-Sunnah gör anspråk på stadsdelen Grönland i Oslo, där den vill upprätta en islamisk stat. Dagens Nyheter 120817.




Nya satirteckningar på Muhammed publicerade av fransk tidning. Trots hård kritik valde det franska satirmagasinet Charlie Hebdo att publicera teckningar på profeten Muhammed i veckans nummer. Illustrationerna kommer att "chocka de som vill bli chockade", sägs det i ett uttalande. Dagen 120920.




Minister villig ge 100 000 dollar till den som dödar filmskaparen. Pakistans järnvägsminister utfäste en belöning till den som mördade personen bakom den omtalade Muhammedfilmen. Men hans utspel är inte förankrat i landets ledning. I Benghazi har arga libyer attackerat och kört iväg den islamistiska milis som anses vara huvudansvarig för attacken mot ambassadören. Det hela kan leda till en avväpning av samtliga av landets milisgrupper. Dagen 120923.




"Polisen avgör muslimska böneutrop". Det är polisens, inte kommunens sak, att avgöra om böneutrop från en moské ska tillåtas. Det skriver sex kommunpolitiker från Botkyrka på DN Debatt. Dagen 130129.




Polisen säger okej till böneutrop. Nu har moskén i Fittja utanför Stockholm fått klartecken till böneutrop från minareten. Polisstyrelsen i Stockholms län har beslutat att tillåta utrop under tre till fem minuter på fredagar mellan klockan 12 och 13. Svenska Dagbladet 130411.



Det betyder att muslimerna kan ropa och skrika från minareten, att de tänker steka och koka svenskar som inte vill tro på deras gud.

Det betyder också att de får lov till att skrika ut att de skall förstöra våra samhällen som det står i koranen.
Det är detta som polisen har givit tillstånd till

Delade meningar om historiskt böneutrop i Fittja. Några minuter innan klockan 1 på fredagseftermiddagen skrevs det historia i Sverige – då skedde det första böneutropet i landet. Många var glada, men det fanns också skeptiker. Dagen 130426.


Kopierat av Thore



1 kommentar: