torsdag 16 januari 2014

Somalier våldtog kvinna tills hon dog – fortsatte med anal våldtäkt av liket

Somalier våldtog kvinna tills hon dog
fortsatte med anal våldtäkt av liket.Kopierat från Avpixlat

Den 34-åriga somaliern Abdi Hakim Ali, som dessutom är gift med en eller flera fruar åtalas för andra våldtäkten i år. I den senare åtalas han även för brott mot griftefrid, då kvinnan avled under våldtäkten, men han fortsatte att våldta liket – analt. Händelsen har vi rapporterat om ett par gånger och skedde under Hotell Sheraton i Stockholm.


Ali åtalas även för grov stöld på en svensk man. Media nämner givetvis inte ett spår om etnicitet eller att det är en asylinvandrare. Media uppger det vanliga tugget

En 34-årig man åtalas för våldtäkt och brott mot griftefrid mot en kvinna i 45-årsåldern som hittades död i ett parkeringsgarage under hotell Sheraton i centrala Stockholm i slutet av september.
Han ska, enligt åtalet, ha våldtagit kvinnan och fortsatt med ”sexuella handlingar” efter att hon avlidit. Hon var drogpåverkad och berusad. Mannen åtalas däremot inte för att ha dödat kvinnan, vilket han misstänktes för till en början. Mannen åtalas även för en annan våldtäkt i augusti, mot en kraftigt berusad person.
Detta är något bland det vidrigaste brott vi läst om på länge, trots att vi ändå är avtrubbade då vi konfronteras med dessa sjuka individers beteende dagligen. Trots detta väljer anmärkningsvärt nog media att INTE rapportera bättre om det. Man vill helt enkelt inte att svenska väljare skall få veta sanningen inför valet 2014.
Ingenstans i åtalet kan vi finna att Kammaråklagare Daniel Jonsson har yrkat på utvisning.
Ur åtalet:
Gärning Våldtäkt (1):
Ali har med sitt könsorgan fysiskt berört Sekretess A:s analöppning genom att otillbörligt utnyttja att Sekretess A på grund av sömn och berusning har befunnit sig i en särskilt utsatt situation. Det hände den 13 augusti 2013 på Hammarbybacken inom Stockholms kommun. Den sexuella handlingen är med hänsyn till kränkningens allvar jämförlig med samlag eller i vart fall ägnad att kränka målsägandens sexuella integritet.
Gärning Våldtäkt (2) och Brott mot Griftesfrid:
Ali har penetrerat Sekretess B analt med sitt könsorgan genom att otillbörligt utnyttja att Sekretess B på grund av drogpåverkan, berusning och sitt medicinska tillstånd har befunnit sig i en särskilt utsatt situation. Det hände den 27 september 2013 i ett parkeringsgarage på Vasagatan i Stockholm. Analsex är en sexuell handling som är jämförlig med samlag.
Ali har på ovan tid och plats genomfört sexuella handlingar efter att Sekretess B avlidit och har därmed skymfligen behandlat liket efter Sekretess B. Ali begick gärningarna med uppsåt.
Gärning Grov Stöld:
Ali har tillsammans och i samförstånd med annan person olovligen tagit kontanter, SL-dygnskort, länskort för västmanlandstrafiken och en väska som allt tillhörde Patrik M. Det hände den 24 april 2013 på McDonalds på Vasagatan i Stockholm. Brottet bör bedömas som grovt eftersom det gällde föremål som målsäganden bar på sig eller hade i direkt anslutning till kroppen.
Stockholms tingsrätt åtalar:
  • Abdi Hakim Ali, 781212, c/o Yusuf Mustafa Osman, Storbyplan 6, lgh 1102, Spånga (Rinkeby). Medborgare i Somalia. Tolkbehov på somaliska. För ovanstående gärningar.
  • Mål nr B 2654-13
Inte nog med detta. Förmodligen gör han som mängder av andra invandrare och somalier – blåser Sverige på bidragspengar då han står skriven i samma lägenhet som sex andra personer, vara fyra inte är gifta, (se bilden under). Sex män, (två gifta), och en gift kvinna finns på adressen. Det är något som inte stämmer här, men svenska myndigheter bryr sig inte längre. Enligt svenska regler måste gifta personer ha samma adress, det borde i så fall varit tio personer på adressen. Eller?

Read more: 

1 kommentar: